4. Mitä kaikkea palvelumaksu pitää sisällään?

Suosittelemme sinua yliopistovalmentajille, joiden kanssa olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä. Näin ollen he tuntevat meidät ja ovat oppineet luottamaan palveluumme. Valmentajat ottavat myös jatkuvasti yhteyttä toimistoomme ja tiedustelevat uusien potentiaalisten urheilijoiden tietoja. Neuvomme urheilijaa kaikissa hakuprosessiin liittyvissä asioissa. Annamme tietoa esim. kielitesteistä, yliopistoihin rekisteröitymisestä, vakuutuksista, lennoista ja opiskeluviisumista. Kerromme tarvittaessa myös tarkempaa tietoa yliopistoista akateemisesti ja urheilullisesti.

5. Onko mahdollista lähteä vain vuodeksi vai täytyykö suorittaa tutkinto loppuun saadakseen urheilustipendin?

Kyllä on mahdollista lähteä vain vuodeksi. Valmentajat yleensä haluavat opiskelija-urheilijoita, jotka suorittavat tutkintonsa loppuun, mutta se että on vain vuoden, ei ole stipendin esteenä. Jos esim. ensimmäisen vuoden jälkeen lähtee yliopistosta pois, niin ei suinkaan ole velvollinen maksamaan stipendimaksuja takaisin.

6. Onko yliopistojen välillä suuria eroja?

USA:ssa on yli 4000 yliopistoa, joten on luonnollista, että yliopistojen välillä on eroja niin urheilullisesti kuin akateemisestikin. Sen vuoksi on tärkeää, että hankkii itselleen useampia vaihtoehtoja eikä turvaudu ainoastaan yhteen, josta on kuullut joltain tuttavaltaan. EuroAthlete Oy auttaa näissä asioissa vertailemalla yliopistoja urheilijan tavoitteiden ja kykyjen mukaisesti.