Urheilustipendi mahdollistaa kalliiden lukukausimaksujen maksun

Haluaisitko yhdistää opiskelun ja urheilun USA:ssa? Lukuvuosimaksut amerikkalaisissa yliopistoissa voivat olla kymmeniä tuhansia dollareita, mutta meidän kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada lukuvuosimaksut kattava urheilustipendi. Autamme sinua löytämään yliopiston, joka on akateemisesti ja urheilullisesti juuri oikea sinulle. Tämän lisäksi autamme sinua käytännön hakuprosessissa, johon kuuluu mm. kielitestit, urheilijaprofiilin rakentaminen sekä urheilulisenssin hankinta.

Yhdysvalloissa yliopistoelämän ympärille on rakentunut erittäin vahva urheilukulttuuri

Yliopistourheilua näytetään kansainvälisillä TV-kanavilla, yleisömäärät peleissä voivat olla tuhansia ja tämä näkyy myös erittäin vahvasti urheilutoiminnassa. Valmentajat ja muut toimihenkilöt ovat kaikki kokopäiväisiä ammattilaisia, jotka pyrkivät takaamaan urheilijalle mahdollisimman hyvät olosuhteet kehittyä ja menestyä. Opinnot on myös suunniteltu niin, että ne eivät koskaan mene päällekkäin harjoitusten tai pelien kanssa.

Suomalaiset urheilijat ovat erittäin haluttuja USA:n yliopistoissa

Peruskoulutuksemme ja asennoitumisemme urheiluun sekä opiskeluun tiedetään hyväksi, joten valmentajat kyselevät jatkuvasti uusia urheilijoita. Viime vuodet ovat olleet suomalaisten kannalta erittäin hyviä, sillä jokainen palveluamme käyttänyt on saanut kiinnostuneita yhteydenottoja Yhdysvalloista.

Sinun ei tarvitse olla ikäluokkasi huippu

Yliopistourheilu on jaettu useampaan divisioonaan, eli urheilijan ei tarvitse olla lajissaan ikäluokkansa huippua saadakseen urheilustipendin. Hyvänä ohjenuorana voidaan pitää seuraavaa: Sellaiselle urheilijalle, joka on vakavissaan ollut mukana kilpailutoiminnassa lukion loppuun asti ja omaa hyvän asenteen harjoitteluun, löytyy oman tasonsa mukainen yliopisto USA:sta

Ota yhteyttä jo nyt!

Urheilijan on aloitettava yliopisto Yhdysvalloissa viimeistään 15 kuukautta lukiosta valmistumisen jälkeen. Niinpä hakuprosessi kannattaakin aloittaa mahdollisimman ajoissa, mielellään viimeistään 12 kuukautta suunniteltua opiskelun aloittamista aikaisemmin. Ota ensimmäisen kerran yhteyttä meihin jo lukion aikana! Tällöin sinulla on parhaat mahdollisuudet urheilustipendiin. Katso toimintaohjeet ja ota meihin yhteyttä.