EuroAthleten tiimi

Miikka Terho
+358 40 506 5599
miikka@euroathlete.fi

Opinnot kuljettivat Miikan New Yorkiin (St. John's University), josta hän valmistui rahoitusekonomiksi 1990. Jatko-opinnot toivat hänet Havaijin (University of Hawaii) kautta Helsingin kauppakorkeakouluun, jossa hän suoritti MBA-tutkinnon 1993. Tämän jälkeen hän on toiminut urheilumarkkinoinnin, yrittäjyyden ja kansainvälisen liikehallinnon kouluttajana useissa eri oppilaitoksissa. Miikka on ollut mukana EuroAthleten toiminnassa alusta asti ja luonnollisesti hän tuntee college-urheilun läpikotaisin . Keväällä 2012 Miikka jäi pois EuroAthleten päivittäisestä toiminnasta, mutta hän toimii edelleen neuvonantajana yrityksen hallituksessa.

Juho Illi
+358 50 910 1882
juho@euroathlete.fi

Juho aloitti opintonsa Yhdysvalloissa Fairleigh Dickinsonin yliopistossa vuonna 2008. Kahden FDU vuoden jälkeen Juhon matka jatkui Nashvilleen, Belmontin yliopistoon, josta hän valmistui Bachelor of Administration tutkinnolla vuonna 2012. Bachelor- tutkinnon jälkeen Juho jatkoi uraansa jalkapallovalmentajana Clayton State University:ssä. Valmentamisen ohella Juho suoritti MBA -tutkinnon. Valmennustehtävät siirtyivät kuitenkin taka-alalle kun Juho siirtyi yliopiston urheiluhallinnon puolelle. Tällä hetkellä hänen vastuussa on EuroAthleten jokapäiväisestä toiminnasta. Juhon college-tuntemus sekä verkosto USA:n yliopistourheilussa ovat Suomessa vertaansa vailla. 


Tommi Lehtonen Tommi Lehtonen
+358 44 011 7799
 tommi@euroathlete.fi

Tommi lähti mukaan EuroAthleten toimintaan kesällä 2011.Veikkausliigatasolle nousua tehneen Tommin lupaava ura päättyi vaikeaan loukkaantumiseen. Urheilun väistyessä kansainväliset opinnot veivät Tommia Englannin Cambridgesta Karibialle sekä Venäjälle. Tiet toivat lopulta takaisin Suomeen ja tällä hetkellä Tommi toimii EuroAthleten markkinoinnin ja hallinnon puolella

Toni Huuhka
+358 40 504 0549
toni@euroathlete.fi

Toni on ollut mukana EuroAthleten toiminnassa vuodesta 2013. Tonilla on kokemusta Veikkausliigasta ja Eurooppa Liigastakin FC Lahdessa. Tällä hetkellä Toni toimii FC Lahden organisaatiossa valmentajana. Kotimaisen pelaamisen ja valmentamisen lisäksi Toni on toiminut Yhdysvalloissa college tasolla fysiikka valmentajana. Tonin päätehtävänä on markkinointi ja urheilijoiden neuvonta Suomessa.